Padel Tennis i København

København har (helt naturligt som landets hovedstad) altid budt på et væld af aktiviteter og oplevelser for aktive danskere. Derfor vil du her kunne dyrke alt fra fodbold og håndbold til padel tennis. Sidstnævnte sportsgren vinder stille og roligt frem i det københavnske, hvor især byens unge borgere elsker kombinationen af tennis og squash. 

Er du bosat i København, og vil du gerne spille padel tennis i din fritid, så kan du med fordel sætte dig ind i, hvilke padelbaner der findes nær dig. I den forbindelse kan vi glæde dig med, at der findes rigtig mange padel baner nær dig. Find mere viden i denne guide.

Grøndal MultiCenter, 2400 København

Grøndal MultiCenter er ikke bare endnu et idrætscenter i rækken. Der er derimod tale om landets største idrætscenter med ikke færre end 3.000 daglige brugere og 40 forskellige aktiviteter. Blandt disse 40 aktiviteter findes der en række ketsjer- og batspil, herunder padel tennis. 

Centret består foreløbigt af over 33.000 kvadratmeter, hvor der bl.a. er gjort plads til 4 padelbaner. Der er tale om 2 indendørs- og 2 udendørsbaner. Gennem Grøndal MultiCenter er det ikke kun muligt at booke en af banerne. Det er også muligt at få undervisning gennem en veluddannet padeltræner. 

Grøndal MultiCenter gik tidligere under navnet Grøndal Centret

  • Antal baner: 4 stk. 
  • Adresse: Hvidkildevej 64, 2400 København

Match Padel Cph, 2300 København 

Match Padel Cph er også et besøg værd, hvis man gerne vil spille padel tennis og sætter pris på at spille på en kvalitetsbane. Hos Match Padel Cph kan man opleve hele 4 indendørsbaner af meget høj kvalitet. Alle banerne er udstyret med et Desso Grand Slam underlag, der er egnet til såvel øvede som begyndere. Bygningen, hvori banerne befinder sig, har en højde på omkring 6,8 meter. Dette er omkring 1 meter mere end de aktuelle IPF regler. Match Padel har i øvrigt også baner i Aarhus

  • Antal baner: 4 stk. 
  • Adresse: Kløvermarksvej 70, 2300 København

ProPadel CPH, 2150 København

ProPadel CPH har med deres centrale placering i Nordhavn i København haft stor succes med at tiltrække mange passionerede spillere. Selvom navnet ProPadel CPH kunne give indtryk af, at målgruppen er professionelle spillere, så henvender ProPadel CPH sig til alle. Du kan besøge de fire indendørsbaner i Nordhavn, uanset om du er nybegynder, professionel eller øvet. Endvidere er alle aldersgrupper velkomne. Bag banerne står Jan Larsen, Jesper Tullin og Jan U. T. Bitterhoff, som overtog lejemålet i september 2018. 

  • Antal baner: 4 stk. 
  • Adresse: Kattegatvej 6, 2150 København

SHC Kløvermarken, 2300 København

SHC (Sporting Health Club) Kløvermarken kan med fordel også aflægges et besøg, hvis man vil besøge de bedste padelbaner i København. SHC Kløvermarken er et ældre træningscenter, der har eksisteret i mere end 40 år. Her er der mulighed for at dyrke både boksning, squash, padel tennis og meget mere. SHC råder i skrivende stund over 6 baner, der er yderst velholdte og i meget høj kvalitet. De tilbyder nem og hurtig banebooking via deres website. 

  • Antal baner: 6 stk. 
  • Adresse: Raffinaderivej 8-10, Byg. E1, 2300 København S 

Paddle tennis København: Forvent flere baner i fremtiden

Flere af de københavnske padelbaner er ret nye og er blevet stablet på benene på baggrund af en eksplosiv efterspørgsel. At flere nye baner har set dagens lys er dog ikke ensbetydende med, at der ikke er behov for endnu flere baner. Københavnerne finder større og større interesse i padel tennis, hvorfor det er meget tænkeligt, at der vil blive etableret flere baner i nær fremtid. Om du befinder dig på Amager, Nordhavn eller noget helt tredje, så kan du se frem til flere fede baner.

 

Prøv vores online padelbat rådgiver

Stort set alle padelspillere har på et eller andet tidspunkt stillet sig selv følgende spørgsmål: Hvilket padelbat skal jeg vælge?

Brug 2 minutter på at få vores anbefalinger.