Padel tennis i Kolding

Kolding – Danmarks 7. største by – er i den grad en by i udvikling. I denne sydjyske by finder man ikke kun et væld af lækre spisesteder og velfungerende arbejdspladser, men også mange aktiviteter for hele familien. En af de mest fremadstormende aktiviteter er padel tennis, som der er rig mulighed for at dyrke i netop 6000 Kolding. Skulle du derfor bo i eller i nærheden af Kolding, så må du ikke snyde dig selv for at spille padel tennis på byens kvalitetsbaner. 

Kunne du godt tænke dig at stifte bekendtskab med Koldings største padelcenter med plads til alle, så skal du fortsætte læsningen.  

Padel Club Kolding, 6000 Kolding

Padel Club Kolding har – meget sigende ud fra navnet – base i 6000 Kolding. Klubben har for nyligt investeret i 4 indendørsbaner, som er monteret i en stor og moderne hal med højt til loftet og med gode siddepladser ved siden af banerne. De 4 baner er importeret fra Spanien, hvor padel tennis er et kæmpe hit. Banerne er forsynet med Mondo græs, og Padel Club Kolding bliver de første i landet til at tilbyde en bane med panoramaglas. Her har vi altså at gøre med et padelcenter, der går den ekstra mil for deres spillere og kunder. 

Padel Club Kolding råder over omkring 2.000 kvadratmeter, hvor der er fundet plads til både padelbaner, to store omklædningsrum og et selskabslokale. Det nuværende team bag klubben består i skrivende stund af Anders Oechsler, Lars Krogh Jeppesen, Søren Stoklund og Finn Stoklund. Du finder kontaktoplysninger på dem alle på klubbens hjemmeside. 

Skal du besøge Padel Club Kolding inden for nær fremtid, så skal du ikke medbringe andet end tøj og sko. Klubben stiller nemlig både bat og bolde til rådighed for alle spillere – uden merbetaling. 

  • Antal baner: 4 stk. 
  • Adresse: C.F. Tietgens Vej 10, 6000 Kolding 

Kolding samler hele Trekantområdet med deres padelbaner 

Kolding byder på så gode padelbaner, at folk er villige til at køre en længere tur for at betræde banerne. Faktisk er forholdene så gode, at folk fra hele Trekantområdet sætter kurs mod 6000 Kolding for at dyrke padel tennis. Byens baner er tilgængelige for alle, hvorfor det ikke er afgørende, om du er bosat i Kolding, Vejle, Middelfart, Billund eller en helt femte by i dette geografiske område. 

I takt med den øgede interesse for padel tennis er det blevet sværere at finde en ledig padelbane. Det betyder, at du bør langtidsplanlægge og bestille i god tid. Alt vedr. booking foregår online, hvor man via en kalender nemt kan finde ledige tider og priser. Er man tidligt ude, så bør der være mindst en af banerne, der er ledige. Dig og dine kammerater kan evt. aftale en fast ugedag og tidspunkt, hvor I spiller. 

6000 Kolding kommer formentlig til at rumme flere padelcentre- og baner i fremtiden. Dette er noget, vi vil holde dig opdateret omkring her.

 

Prøv vores online padelbat rådgiver

Stort set alle padelspillere har på et eller andet tidspunkt stillet sig selv følgende spørgsmål: Hvilket padelbat skal jeg vælge?

Brug 2 minutter på at få vores anbefalinger.