Padel tennis i Randers

Randers tilhører en af de landsdele med allerflest padelbaner. Var du overbevist om, at man skulle en tur til Århus, hvis man ville spille padel tennis, så vil du blive positivt overrasket; flere af de lokale klubber i Randers tilbyder nemlig netop padelsport. Du kan dermed spare den lange køretur til f.eks. Århus. Savner du lidt mere viden omkring, hvor og hvordan man kommer i gang med at dyrke padel i Randers, så læn dig tilbage og nyd vores guide. Vi henviser her til udvalgte centre og baner nær dig. 

Randers Tennisklub, 8920 Randers

Randers Tennisklub er meget mere end en traditionel tennisklub. I denne klub kan man nemlig ikke kun spille alm. tennis. Her kan der også spilles padel tennis, som er en kombisport, der består af 80 % tennis. Den ene mulighed udelukker ikke nødvendigvis den anden, så hvis du gerne vil dyrke både tennis og padel tennis i din fritid, så er du meget velkommen til det. 

Randers Tennisklub ser naturligvis helst, at du melder dig ind i deres forening, hvis du vil bruge deres padelfaciliteter. Det er dog også muligt at gøre brug af pay & play, hvor man betaler en overkommelig pris for baneleje. Det er nemt at bruge pay & play via Wannasport – der er tale om en meget brugervenlig app. Randers Tennisklub har foreløbigt én bane, der er blevet etableret med støtte fra Randers Kommune samt DGI puljen. Klubben samarbejder også med Padel Lounge Randers, som ligeledes tilbyder de lokale at spille padel tennis i professionelle rammer. Hos Randers Tennisklub er det også muligt at teste og købe bat til rigtig fornuftige priser. Dette kan du læse mere om på deres hjemmeside. 

  • Antal baner: 1 stk. 
  • Adresse: Viborgvej 70, 8920 Randers NV

Padel Lounge Randers, 8930 Randers

Padel Lounge Randers er utvivlsomt også et besøg værd. Teamet bag denne forening har på ganske få måneder formået at omdanne en klassisk fabrikshal til et stort og flot sportscenter, hvor der dyrkes både fodbold og padel tennis. 

Padel Lounge Randers præsenterer dig for hele 3 padelbaner, herunder 1 bane med tilskuerpladser. Dette center er derved det ideelle valg, hvad enten man vil spille single eller double. En anden fordel ved centret er, at det ikke er nødvendigt at tegne et medlemskab. Du skal blot registrere dig med dine oplysninger, hvorefter du kan booke baner via hjemmesiden. Når du ankommer til den bookede bane, vil du finde bat og bolde, der kan lånes helt gratis. Du kan også medbringe dit eget udstyr. Padel Lounge Randers har en meget fair prisstruktur – du kan enten købe 1 time ad gangen eller benytte dig af de gode tilbud på klippekort. Har du planer om at spille padel tennis jævnligt, så er det sund fornuft at købe et klippekort, som sikrer en ekstra god pris. 

  • Antal baner: 3 stk. 
  • Adresse: Toldbodgade 39, 8930 Randers