Padel tennis i Slagelse

Slagelse er godt nok en mindre by med omtrent 34.000 indbyggere. På trods af byens beskedne størrelse, så er der flere muligheder for at spille padel tennis i Slagelse og resten af Sydvestsjælland. Er du bosat i Slagelse eller omegn, og vil du gerne slippe for at tage turen til København, så fortsæt læsningen og lad os fortælle dig om de lokale padelcentre- og baner. Der er op til flere gode muligheder. 

Mangler du først og fremmest mere viden om padel tennis, så læs vores store guide om padel tennis, der er at finde på forsiden. 

The Padel Club, 4200 Slagelse

The Padel Club er foreløbigt den mest besøgte padelklub i Slagelse og omegn. Det kunne meget vel hænge sammen med, at klubben byder på nogle rigtig fornemme faciliteter, herunder 4 indendørsbaner. Alle banerne er forsynet med kvalitetsunderlag og byder på 8 meters taghøjde. Dertil er der også mulighed for at leje bat, så man ikke selv skal ud at købe et bat i første omgang. The Padel Club byder også på en padelshop samt lounge- og badefaciliteter. Ønsker du at blive en del af en lokal klub med mange dedikerede medlemmer, så er The Padel Club som skabt for dig. Efter en god dag med padel tennis kan man sætte sig til rette i de komfortable møbler, hvor man kan tale om dagens spil og fortælle røverhistorier. 

Ifølge vdonline.dk er Christopher (sangeren) en af investorerne bag dette padelcenter. Den administrerende direktør hedder Tine Hauth Larsen, og hun driver i dag firmaet sammen med hendes mand. Idéen til centret opstod allerede i 2015 og er i dag gået fra blot at være en idé til at være en stor succes. 

  • Antal baner: 4 stk. 
  • Adresse: Fabriksvej 6, 4200 Slagelse

Slagelse er ikke den eneste sjællandske padelby 

Slagelse har – som netop introduceret – foreløbigt ét større padelcenter, hvor man kan opleve 4 moderne baner. Dette center bliver besøgt af borgere fra nær og fjern, heraf mange slagelseboer. Er du bosat i Slagelse eller omegn, så findes der med sikkerhed et padelcenter nær dig, men du kan også vælge at besøge nogle af de andre sjællandske centre. Det kan du vælge at gøre, hvis du er nysgerrig efter at se, hvad andre byer har at byde på. Man kan i den anledning altid tage en tur til København, men der er også mulighed for at spille padel tennis i Herlev, Ballerup, Søborg, Hillerød m.fl. Spørgsmålet er bare, hvor langt du er villig til at køre?

Slagelse er endnu ikke den største padelby, men det er om ikke andet positivt, at der i en så lille by er en håndfuld baner, der bliver plejet og vedligeholdt helt efter bogen. Så er du i hvert fald sikker på, at du ikke nødvendigvis skal sætte flere timer af til transport for at få stillet din lyst til at spille padel tennis. 

 

Prøv vores online padelbat rådgiver

Stort set alle padelspillere har på et eller andet tidspunkt stillet sig selv følgende spørgsmål: Hvilket padelbat skal jeg vælge?

Brug 2 minutter på at få vores anbefalinger.